Zakaj je dermatolog tako koristen zdravnik za vas

Dermatolog je zelo koristne zdravnik, saj dermatolog se ukvarja z boleznimi kože, las in nohtov. Koža pa je naš največji organ, ki pokriva tudi notranje organe in ne le zunanjost telesa. Dermatolog Mojca Sever dr. med. specialistka dermatovenerologije je zaposlena v splošni bolnišnici Celje, kjer redno opravlja delo na dermatovenerološkem oddelku in dermatoloških ambulantah kot so splošna dermatološka, flebološka, otroška in alergološka ambulanta. V estetiki Omnia želijo nuditi kar najbolj celovito obravnavo njihovih pacientk in pacientov. K njim prihajajo osebe z željo po zdravstvenih in lepotnih spremembah, ki jim je zelo pomembna skrb za zdravo telo in obraz ter njun videz.

dermatolog

Človekov največji organ je koža – zato ni nič presenetljivega, da svojo ponudbo razširjajo z medicinsko vejo, ki se osredotoča prav na zdravje in lep videz kože. Z dermatološkimi storitvami v Estetiki Omnia boste s specialistko dermatologije odslej svoje zdravstvene težave s kožo reševali v poznanem okolju, kjer sta osnovni vodili strokovnega tima dobro počutje pacienta ter zaupen odnos z zdravniškim osebjem.

Svoj obraz pogosto opazujemo v ogledalu. Opazimo vsako novo nastalo gubico, moti nas svež mozoljček in hitro zasledimo nov siv las. Vse to so sicer z estetskega vidika pomembne spremembe, ki nas lahko motijo, se pa lahko prav v tem času na drugih mestih na našem telesu dogajajo spremembe, ki so lahko zdravju škodljive ali ga celo ogrožajo. Mi pa jih, ker se ne zavedamo pomembnosti pregledovanja celega telesa, enostavno spregledamo. Poskrbite za svoje zdravje in enako natančno, kot spremljate število gubic, sledite tudi drugim kožnim spremembam na telesu!

Brez skrbi in zadreg se boste v intimni in okusno opremljeni ambulanti z zdravnico temeljito pogovorili o vaših dermatoloških težavah. Dermatolog priporoča, da bi vsak človek moral vsaj enkrat na preventivni pregled kože, nato pa sam z rednim pregledovanjem spremljati morebitne spremembe na koži.

Dermatolog po pogovoru opravi pregled in postavi diagnozo, ki jo seveda pacientu temeljito obrazloži in skupaj naredita načrt zdravljenja oziroma naredi dodatne preiskave. Ne bodo pa ostali samo pri pregledu in odkrivanju težav – poiskali bodo njihove vzroke, predvsem pa rešitve.