Garažna vrata vseh vrst

Vsak si želi v današnjih časih imeti svoje jeklene konjičke, kolesa in ostala prevozna sredstva vedno na varnem pred vremenskimi pojavi in mogočimi nepridipravi. Na spletni strani trgovine Panela vas čaka široka ponudba garažnih vrat za vse okuse in namene. Garažna vrata so pomemben dejavnik pri varnosti hiše in pri praktičnosti uporabe same garaže, saj je zelo pomembno, da se hitro, nezahtevno in učinkovito odpirajo in zapirajo in tako dostop v garažo olajšajo ne pa še dodatno zapletejo. Obstajajo dvižna garažna vrata, rolo in pa industrijska. Prva dva tipa vrat sta namenjena večinoma za domačo uporabo, industrijska pa kot že samo ime malce nakazuje predvsem za poslovne prostore in industrijske stavbe. 

Pri elektronsko premikajočih se vratih je vsem pomembno, da so garažna vrata čimbolj tiha, ter seveda varna za uporabo, saj so v hiši velikokrat tudi otroci in ni previdnost nikoli odveč. Tako imajo vrata varnostni sistem, ki zazna premike pod vrati, ki se ob tem zaradi varnosti ustavijo in pa vsebujejo tudi varnostno zapahnitev. Vrata pri Paneli se ponašajo z nemškim kakovostnim motorjem ter z 10-letno garancijo. Pomembno je da so garažna vrata narejena iz materialov, ki so odporni na razne udarce, poškodbe in zunanje vplive. 

Garažna vrata se seveda upravljajo z daljinskim upravljalcem s preprostim pritiskom na gumb, kar je res odlično za parkiranje avtomobilov, saj voznikom ni potrebno izstopati iz avta, da lahko lahko dostopajo do svoje garaže. Industrijska garažna vrata so ponavadi izdelana iz širših lamel in imajo pogosto tudi okenca skozi katera se vidi v prostor. Motorji so zaradi bolj kompaktne, težke in močnejše konstrukcije vrat močnejši in prilagojeni zahtevnejšim materialom. Kvalitetna industrijska vrata vašim industrijskim obratovalnicam zagotavljajo nemoteno delo in olajšajo sam pretok izdelkov iz delavnic v prevozna sredstva. Kvalitetna garažna vrata znatno pripomorejo tudi k samemu izgledu vsake stavbe, zato široka izbira barv in modelov zagotavlja, da boste za vaš objekt lahko izbrali le najboljše.