Glukozamin Pharma Nord kapsule

Glukozamin Pharma Nord kapsuleKapsule Glukozamin Pharma Nord so namenjene za uporabo pri ublažitvi simptomov osteoartrozi kolen. Učinkovite so pri blagi ali zmerni bolezni sklepov. Glukozamin Pharma Nord kapsule zmanjšajo bolečine in izboljšajo gibljivost v sklepih.

Glukozamin je popolnoma naravna spojina, ki je glavna pri tvorjenju in obnavljanju hrustanca v sklepih. Zdravi hrustanec v sklepih ima tvorjeno zaščitno plast na koncu kosti pri sklepu. Poškodba zaščitne plasti pri hrustancu povzroči boleč občutek pri osteoartrozi. S staranjem se manjša tudi tvorjenje glukozamina, torej je kot posledica nastajanje manj hrustanca. Glukozamin Pharma Nord kapsule povzročajo dodatno dodajanje glukozamina, ki vzpodbuja tvorjenje hrustanca in preprečuje razgradnjo hrustanca. S tem prekinemo napredovanje osteoartroze.

Glukozamin Pharma Nord kapsule ublažijo bolečino, zavirajo drobljenje hrustanca v sklepih in izboljšajo gibljivost sklepov. Glukozamin Pharma Nord kapsule z lahkoto pogoltnete, ali pa odprete kapsulo in njeno vsebino stresete v bolj tekočo hrano. Glukozamin Pharma Nord kapsule ne vsebujejo laktoze. Učinkovanje Glukozamin Pharma Nord kapsul je zdravstveno potrjena.

Odrasli jemljejo kapsule Glukozamin Pharma Nord trikrat dnevno po eno kapsulo, mogoče pa je, da lahko zaužijete tudi vse tri kapsule naenkrat. Te doze ne smete preseči. Pri kapsulah Glukozamin Pharma Nord je jemanje kapsul trajno. Otroci pod petnajstim letom starosti lahko jemljejo kapsule Glukozamin Pharma Nord, le po predpisu zdravnika.

Večji stranski učinki pri Glukozamin Pharma Nord kapsulah niso zabeleženi, razen prebavne motnje in glavoboli. Ker glavno sestavino v kapsulah pridobivajo iz školjk, naj jih ne jemljejo osebe, ki so občutljive ali alergične na školjke. Tudi sladkorni bolniki naj bodo previdni pri jemanju Glukozamin Pharma Nord kapsul in naj ob vsakem zaužitju kapsule skrbno merijo svoj krvni sladkor. Bolniki, ki imajo oslabljeno delovanje ledvic ali jeter ali obojega ter tisti, ki so na kalijevi dieti naj bodo pozorni pri jemanju kapsul Glukozamin Pharma Nord, saj ena kapsula vsebuje sedeminosemdeset miligramov kalija. Ženskam, ki so noseče ali katere dojijo je jemanje Glukozamin Pharma Nord kapsul odsvetovano.