Graviranje na pokale in medalje

Poznate storitev, ki je že vrsto let priljubljena predvsem za graviranje motivov na kozarce? Če je vaš odgovor ne nadaljujte z branjem in izvedeli boste več o sami storitvi. Govorili bomo namreč o gravuri. Kvalitetno graviranje ni preprosto.  Potrebno je za to najeti nekoga, ki se spozna na tovrstno obrt. Predvsem poznano je graviranje na pokale in medalje ter različne vrste plaket. Gravira se lahko na različne materiale. To je lahko les, steklo ali kakšen drug material, ki zagotavlja zadostno trdnost, da se gravura obdrži. Za graviranje to pa seveda potrebujemo pravo orodje in znanje oblikovanja ter seveda tudi nekaj domišljije.

Z graviranjem lahko spremenimo navadno plaketo s pleksi stekla v posebej lep izdelek oz. nagrado ob zmagi na kakšnem tekmovanju ali za kakršnokoli priznanje. Lahko ustvarimo tudi čudovito darilo ob rojstnem dnevu ljube osebe. Če ste organizator tekmovanja ali kakršne koli druge prireditve se oglasite v grafiki Enzo, kjer imajo za vas na voljo različne nagrade torej pokale, medalje in plakete, ki jih lahko podelite tako zmagovalcem kot sodelujočim. Seveda bodo za vas uredili tudi graviranje napisov na plakete in pokalne ploščice, da jih boste lahko poklonili zmagovalcem.

graviranje

Podjetje Enzo grafika vam poleg omenjenih storitev ponuja tudi tisk in nakup raznega promocijskega materiala. S tem boste lahko svoje podjetje promovirali z najboljšo pomočjo podjetja Enzo. Graviranje je ena od storitev na katero so še posebej ponosni ter jo izvajajo že vrsto let. Vse več ljudi se odloča za tovrstne storitve, da bi polepšali svoje izdelke in ohranili lep spomin na dosežke, ki so jih dosegli tekom leta na raznih tekmovanjih in udeležbah.

Kvalitetno graviranje, ki si ga želite je pri Enzo grafiki na voljo po izjemno ugodnih cenah. Če imate kakršnokoli vprašanje lahko obiščete spletno stran www.pokali.info in pošljete povpraševanje na katerega vam bodo z veseljem odgovorili.