Kotna brusilka za vsako delavnico in vsakega mojstra

Kotna brusilka 900 W EKB – 900B ustreza vsem mednarodnim standardom. Oglejte si jo na https://www.interdiskont.si/c/brusilniki-rezalniki-polirniki/. Kotna brusilka je izdelana kompaktno, kljub temu pa je lahka in zelo učinkovita. Primerna je za rezanje, brušenje in ščetkanje različnih materialov. Ročaja zagotavljata blaženje tresljajev, kar omogoča maksimalno udobje tudi pri dolgotrajnih in zahtevnejših nalogah. Ergonomska oblika in ročaj z možnostjo obojestranske montaže omogočata varno in natančno delo.

 kotna brusilka

Tehnični podatki:

Napetost: 230 V – 50 Hz
Moč: 900 W
Št. Vrtljajev: 12.000 U/min
Brusna/rezalna plošča: 125 mm (max) (ni priložena)
Vreteno: M14
Teža: 2,1 kg
Garancija 1 leto, servis

Pribor (dodatno naročilo): rezalne in brusne plošče

Kotna brusilka 230 MM EKB-2200 je močan in učinkovit kotni brusilnik, primeren za obdelovanje različnih materialov, rezanje, brušenje in ščetkanje. Opremljen je s 3 – stopenjsko nastavljivim/vrtljivim glavnim ročajem za boljše in lažje delo.

Kotna brusilka 230 MM EKB-2200, tehnični podatki:

Napetost: 230 V – 50 Hz
Moč: 2200 W
Št. Vrtljajev: 6000 u/min
Brusna/rezalna plošča (max): 230 mm x 22.23 mm (ni priložena)
Vreteno: M14
3 – stopenjsko nastavljiv/vrtljiv glavni ročaj
Teža: 4,5 kg
Zaščitni razred: II
Nivo zvočnega tlaka (LpA): 82.2 Db(A)
Nivo hrupa (LpA): 93.2 Db(a)
Nivo vibracij: 8.56 m/s2
1 leto garancije, servis. Pribor: rezalne in brusne plošče.

Inter diskont d.o.o. je zasebno podjetje, katerega ključna dejavnost je prodaja ročnega in električnega orodja. Z našimi kupci, partnerji in sodelavci želimo vzpostaviti zaupanje in graditi na dolgoročnem medsebojnem sodelovanju. Merilo naše uspešnosti mora ostati zadovoljstvo kupcev, zato jim zagotavljamo najboljše možno razmerje med ceno in kvaliteto. Zagotavljamo jim tudi obljubljeno kakovost, funkcionalnost in varnost izdelkov ter redno izpolnjujemo naše servisne obveznosti. Zaradi uvedbe lastnih blagovnim znamk iščemo vedno nove nabavne in prodajne poti. Spoštujemo različnost, kar nas vodi do poslovnih uspehov na vseh trgih. Pripravljeni smo na vse spremembe in novosti. Naše vrednote so neposredna komunikacija, razumevanje potrošnika, sposobnost prilagajanja, poštenost, kreativnost, strokovnost in še mnogo več tega. Kotna brusilka je nepogrešljivo orodje v vaši delavnici.