Svetujemo pedikuro v salonu Esenca

Vsaka ženska si z veseljem kdaj privošči različna razvajanja in sprostitev v lepotnih salonih. Zato je tukaj za vas eden izmed najboljših in priznanih lepotnih salonov. To je salon Esenca, ki vam bo privoščil vrsto razvajanj za vaša stopala, hrbet ali obraz. V lepotnem salonu Esenca lahko izbirate med ličenjem, depilacijo, nego obraza, limfno drenažo, še posebej pa vam svetujemo pedikuro v salonu Esenca.

salon EsencaSalon Esenca vam ponuja še posebej kvalitetno in ugodno pedikuro. V njihovem salonu se boste počutili sproščeno in lahko se boste prepustili spretnim rokam primerno izobraženim zaposlenih. Ena izmed mnogih storitev, ki vam je na voljo v lepotnem salonu Esenca je pedikura. Pedikuro opravijo profesionalno in pedikura vpliva pozitivno tudi na vas in vaša stopala. Za vaša stopala morate primerno poskrbeti, saj vsak dan prenašajo vašo težo telesa in vam omogočajo gibanje in hojo. Ker igrajo stopala v našem življenju tako veliko vlogo, je prav, da jim privoščite razvajanje s pedikuro v lepotnem in kozmetičnem salonu Esenca.

Lepotni salon Esenca vam nudi kvalitetno narejeno pedikuro, saj to opravlja ustrezno usposobljena oseba, ves pribor je sterilen, v lasti pa imajo tudi napravo najnovejše tehnologije, ki bo poskrbela za dezinfikacijo vaših stopal. Pri pedikuri stopal lahko izbirate med dvema vrstama: med klasično in med medicinsko pedikuro.

Medicinska pedikura je malo bolj zapletena in poleg osnovnih stvari vsebuje še nekatere druge, kot so odstranjevanje otiščancev, odstranjevanje kurjih očes, deznficirajo stopala in odpravijo trdo kožo. Pedikura poteka tako, da najprej namakat noge v topli in prijetni kopeli iz zelišč. Potem vam postrižejo nohte in odpravijo otiščance, na koncu pa vam stopala še zmasirajo.

Za več informacij lahko obiščete njihovo spletno stran na www.esenca.si in si zagotovite prijetno razvajanje.