Ugoden ter hiter tisk vizitk pri Magma media

Ali ste vedeli, da je marketing vašega podjetja enako pomemben, kot samo načrtovanje ter izdelava izdelkov, ki jih ponujate svojim strankam? Promocija izdelkov in storitev, ki jih nudi vaše podjetje, je namreč ključnega pomena za informiranje potencialnih strank oz. uporabnikov o kakovosti in dostopnosti vaših produktov. Brez kvalitetnega marketinga se lahko hitro zgodi, da boste kljub odličnemu produktu ostali brez realne prodaje.

Poslovne vizitke, s katerimi svojim strankam podate najosnovnejše informacije o vašem delovanju, so osrednje ter popolnoma osnovno marketinško orodje. Uporabnikom podajajo vaš kontakt, naslov podjetja, z grafičnim dizajnom pa sporočajo tudi druge lastnosti, ki v posameznikih vzbudijo osnoven vtis o naravi vašega obstoja. So majhne ter zato priročne za shranjevanje. Poskrbite, da bodo vaše vizitke izstopale iz množice.

Material za kakovosten tisk vizitk mora biti odporen ter trpežen. Material, ki ga bomo uporabili za tisk vizitk, bomo pri Magma media izbrali skupaj z našimi strankami, ter obenem poskrbeli za kar najbolj prilagojen tisk.

tisk vizitk

 Pri Magma media vam nudimo strokoven, učinkovit ter kakovosten tisk vizitk po ugodni ceni. Odločite se lahko tudi za hiter tisk vizitk, ki je opravljen v le 24 urah. To vam lahko pride prav v zadnjem trenutku, pred predstavitvijo ali sejmom, ko boste potrebovali večjo količino vizitk v zadnjem trenutku. Zaposleni pri Magma media vam bomo z našim znanjem grafičnega oblikovanja tudi z veseljem pomagali pri samem nastanku vizitk. Skupaj z našimi strankami se bomo posvetovali ter dogovorili za tisk vizitk, ki bodo resnično odgovarjale potrebam posameznega podjetja.

Če je dizajn vaših vizitk že izdelan, jih bomo z veseljem le natisnili, če pa jih še nikoli niste imeli, pa bomo pri Magma media poskrbeli tudi za to. Izbrali bomo prave barve, oblike, medsebojne kontraste ter koncept, ki se bo nahajali na vizitki. Skupaj z osrednjim besedilom bodo navedene karakteristike tvorile popolno celoto, ki bo v kupcih vzbudila občutek zaupanja.