Dnevni horoskop – vodnar

Veliko ljudi rado prebere vsaodnevni horoskop, saj so radovedni, kaj jim zvezde za tisti dan namenjajo in verjetno odidejo v službo ali v šolo z veliko večjim zanosom, če vedo da se jim obetajo dobre stvari ali pa so previdnejši če jim je zapisano kaj slabšega. V tem članku bomo predstavili astrološko znamenje vodnar in njegove splošne karakteristike. Ljudje, ki spadajo pod to znamenje so rojeni med 21. januarjem in 18. februarjem. Za njih je značilno da so pozitivni, človeški, iskreni nesebični, aktivni in svobodni. So večinoma bolj tihi, vendar lahko hitro postanejo živčni in jih je lahko vržti s tira. Če ste rojeni v znamenju vodnar, to pomeni da ste lahko hitro užaljeni in razočarani, ter pogosto kuhate zamero. 

Vodnar

Velikokrat so vodnarji zagledani vase in živijo za koplimente, so sanjači, zaupajo intuiciji in so lahko tudi muhasti in kritični. Vodnar je znamenje, ki je strasten ljubimec, ima veliko dobrih idej in številne interese. Zelo pogoste oz. kariere naklonjene temu znamenju so pilot, pesnik, igralec in astronom. Vladajoči planet tega znamenja je Uran, barva turkizno modra, dragulj je akvamarin, kovina pa aluminij. Vodnar obožuje orhideje, mimoze in vse sadno drevje, velike ptice ter zamrznjene in konzervirane jedi. Radi stalno nekaj raziskujejo, tako nove kraje kot nove osebe. Kot že omenjeno vodnarji ljubijo svobodo in so zaradi tega neodvisni in zanimivi. Moški vodnarji so aktivni in bleščeči, ženske jih lahko hitro zapeljejo, vendar težje obdržijo zase. Nikakor ga ne poskušajte ločiti od prijateljev, saj mu svoboda pomeni več kot vse ostalo. Radi so obdani z razkošjem, všeč so jim ženske, ki so urejene po zadnji modi, obožujejo nove stvari in kot ljubimci lepo popestrijo življenje. 

Ženske znamenja vodnar so znane kot preproste, radovedne, moderne in prijetne, obožujejo potovanja in vse v povezavi s kulturo. Zelo rade pomagajo drugim in slovijo kot čudovite osebe, vendar nikakor ne prenesejo tega, da bi jih kdo poskušal omejevati. V moških jim je všeč če so izobraženi, uspešni in tolerantni, obožujejo tudi cvetje, če jim ga boste podarili, se jim boste s tem prav zagotovo zelo prikupili.