Xerox – zmagovalna znamka

Xerox je eden vodilnih proizvajalcev laserskih tiskalnikov na svetu. Znamka Xerox je tako sinonim za kvaliteto. Proizvajajo vrhunske tiskalnike, ki jih lahko najdete v vsaki resni pisarni, ki nekaj da na kakovost svojega dela. Poleg tiskalnikov, imajo v svoji ponudbi tudi multifunkcijske naprave, ki poleg tiskanja omogočajo tudi kopiranje, skeniranje in faksiranje. Če ste tudi vi ali vaša pisarna lastnik teh nadvse kakovostnih in priročnih pisarniških pomočnikov, potem potrebujete tudi ustrezne tonerje in kartuše. Če si želite zares kakovostnih kartuš in za njih ne želite zapraviti gore denarja, potem se za nakup odločite pri spletnem ponudniku Toner123.si.

xerox

Kartuše in tonerji, jamčeni z garancijo 

Pri nakupu ustreznih tonerjev in kartuš Xerox bodite pozorni, kateri model tiskalnika imate doma ali v pisarni. Toner123.si vam zagotavlja pestro izbiro izdelkov na enem mestu. Izbirate lahko med tonerji za modele B, Phaser, VersaLink, WorkCentre in WC. Na voljo so vam tako črnila kot tudi barve, vse pa so originali, namenjeni Xeroxovim tiskalnikom. Kvaliteta je zajamčena, saj ob nakupu tonerjev in kartuš dobite tudi primerno garancijo.

Ne glede na to, ali je vaš tiskalnik namenjen zgolj domači uporabi ali pa se uporablja v zahtevnejše in profesionalne namene, potrebujete kakovostne kartuše in tonerje. Brez vrhunskih in obstojnih barv namreč ob tiskanju ne dosežete željenega rezultata, kar lahko privede do slabe volje. Še posebej je ustreznost izdelka pomembna na delovnem mestu. Svojim strankam, zaposlenim ali nadrejenim se ne spodobi iz rok predati nepopolen ali slabo narejen tiskan izdelek.

Da se boste napakam in nepopolni tiskovini izognili, izberite le najbolj kakovostne tonerje, ki bodo svoje delo opravili kar se da zanesljivo. Xeroxovi tonerji so namreč zaradi svojih visoko kakovostnih barv zelo obstojni, primerni pa so tudi za dolgotrajno uporabo – odvisno tudi od vaših potreb in pogostosti tiskanja. Izdelek, ki ga predate iz svojih rok je odraz vašega odnosa do dela, zato si ne dovolite, da bi bil le ta manj kot vrhunski.