Apartmaji Umag

Apartmaji UmagApartmaji Umag Vam ponujajo veliko apartmajev po ugodnih cenah.

Izbirate lahko med apartmaji Umag, ki so navadni in luksuzni. Navadni apartmaji imajo kopalnico, spalnico in kuhinjo , luksuzni apartmaji imajo poleg tega še vrtni žar, televizijo, bazen, teraso, dnevno sobo, svoje lastno parkirišče, mini bar, klimatsko napravo, brezžični internet Wifi, veliko dreves z figami in oljkami ter z ostalim zelenjem.

V kolikor imate raje apartmaje v bolj mirnem okolju potem so za Vas apartmaji Zečević, saj so primerni tudi za otroke, je za največ 6 oseb, od morja je oddaljen samo 60 metrov, od mesta je pa 2 kilometra in je seveda odlična priložnost za sprehode čez dan in ponoči.

Apartmaji Umag imajo za Vas poleg apartmajev tudi, vile in počitniško hišo. Vile, ki so Vam na voljo: Gogo, Alpa, Vienna, Lili in  počitniška hiša: Florina.

Ponujajo Vam tudi veliko športnih aktivnosti kot so: pohodništvo, kolesarjenje, plezanje, potapljanje in plavanje ter številni drugi športi.

Apartmaji Umag imajo predsezono in sezono greste lahko tudi prej.

Mesto Umag je razdeljeno na dva dela in sicer na novo mestno jedro in na staro, novo leži na celini, staro pa na polotoku, saj je že samo mesto zelo znano po teniškem turnirju ATP, ki ga vsako poletje obišče vedno več turistov.

Apartmaji Umag niso edina možnost za namestitev na voljo imate še hotele, kampe ali hišo Sv. Ivana. Hiša Sv. Ivana je za 7 oseb in je primerna tudi za hišne ljubljenčke.

Najbolj obiskani so v poletnih mesecih, saj so idealni pogoji za dopust.