Avto plin

Avto plinAli tudi Vas spravljajo cene bencina v neznosen obup? Potem je najbolje, da se odločite za avto plin, ki je tudi to 50 odstotkov cenejše od bencina. Z avto plinom lahko prevozite 1x več kot z bencinom. Za več informacij si lahko ogledate na spletno stran www.avtoplin.net.

Osnovne informacije: Čez zgodovini so se vozila na avto plin. Na svetu je vozil na avto plin približno 7 milijonov. V Veliki Britaniji je dala vzgled za pridelavo na plin Elizabeta II. Vozila se je z Rolls-Royceom Phantomom VI, ki je bil predelan na avto plin. Tako se v Veliki Britaniji zdaj vozi približno 50.00 vozil na plin. Avto plin ima veliko prednosti. To so: cenejši nakup, ne more priti do vžiga če plin pušča, delovanje motorja je tišje, s tem  zmanjšate onesnaževanje okolje in zmanjša se sproščanje ogljikovega dioksida v zrak za 35% in motor ima daljšo življenjsko dobo.

Varnost: Avto plin ima najbolj varno mejo vžiga in seveda najnižjo. Če pride do puščanja plina, naj vas ne skrbi, ker če hoče da se plin vžge potrebuje saj 500°C. Poleg tega tekoči plin tudi hitro izhlapi.

Upamo, da se boste odločili za pridelavo na avto plin, saj boste s tem manj onesnaževali okolje.