Moment ključ

Se ukvarjate z avtomobilizmom ali pa želite le sami menjati avtomobilske gume? Se je vaš moment ključ pokvaril ali pa zlomil? Najbolje je, da kupite novega na spletni strani Proficenter.si. Ponujajo Vam odlične moment ključe po ugodnih cenah. Ampak eden pa je vrhunski to je moment ključ 150-700 NM Unior.

Moment ključ

Naj Vam opišemo izdelek:

  • ima zelo močno izvedbo, kar seveda omogoča točne rezultate, tudi seveda v težavnih pogojih,
  • velik je kot zasuka in to seveda izboljša natančnost, ker seveda zmanjša možnost preobremenitve,
  • čisto vsak ključ ima certifikat seveda o  kalibraciji, ki seveda ustrezno zahteva ISO 9000:2000 standard,
  • ima dvojno skalo Ibf.ft in N.m,
  • kontrolni mehanizem preprečuje, da ne izgubite ravnotežje,
  • izdelan je v skladu ISO 6789 standarda,
  • moment ključ Unior je seveda najboljša rešitev za Vas.

Moment ključ 150-700 Nm Unior lahko dobite za 1.002,87€. Ampak to še ni vse. Cena se je znižala za 30%, tako da se trenutna cena glasi 702,01€. Nakup se pa seveda zelo splača preko spleta, ker ta cena velja le s spletnim popustom. Če še niste nikoli naročevali preko spleta, Vam bomo seveda mi povedali v parih korakih kako to narediti. Najprej se morate registrirati na spletno stran potem pa prijaviti. Ko se prijavite greste lahko brskati po strani in lahko začnete izbirati artikle. Za lažjo odločitev Vam bo v pomoč slik in pod sliko tudi informacije o izdelku. Ko si izberete artikel morate klikniti na zelen okvirček, ki v njem piše “Dodaj v košaro”. Potem samo še izpolnete podatke o vas in Vaš naslov, ker Vam artikel dostavijo kar na dom.

Ne zamudite enkratne priložnosti za nakupa moment ključa 1500-700 Nm Unior, saj je nakup preko spletne strani mnogo cenejši.. Upamo da smo Vas prepričali za nakup tega moment ključa.