Beljenje sten je lahko zabavno opravilo

Nekateri znamo marsikaj narediti sami doma. Ogromno se spozna tudi na beljenje sten, saj to ni ne vem kako težko ali naporno delo. Preurejanje doma je lahko za celotno družino nekaj zanimivega in sproščujočega. Tudi na spletni strani vam nudijo nekaj napotkov kako se tega lotiti sami in na kaj morate biti pozorni. Če se v tem res ne vidite raje zaupajte strokovnjakom. Lahko pa najprej poskusite v kakšnem manjšem prostoru, mogoče v garaži in vidite, če je to sploh delo za vas. Stene beliti je zelo zanimivo delo, če vprašate mene.

Stene se znajo kar hitro umazati, posebej nam znajo to narediti otroci, včasih tudi hišni ljubljenčki. Tudi je odvisno kake barve imamo stene in s katero barvo jih pobelimo. Beljenje sten ni zahtevno delo, tudi ne rabiš biti strokovnjak na tem področju. Najprej se moramo odločiti katera barva nam je všeč. Lahko imamo v vsakem prostoru drugačno barvo sten. Lahko je v enem prostoru vsaka stena drugačna. Nekateri ne izstopajo iz bele barve. Mene, če kdo vpraša sploh bele barve ne maram. Pri nam že 20 let ni bila nobena stena bele barve pobarvana. Prav tako ne stropi. Vse si sami pobelimo in to z veseljem počnem tudi sama že nekaj let.

beljenje sten

Kot sem že omenila je lahko beljenje sten pravi užitek za celotno družino. Poiščemo pravo trgovino, kjer ponujajo pripomočke za beljenje. Ne rabimo s valji in čopiči pretiravati. Prav tako jih po uporabi lepo umijemo in jih pospravimo za naslednje beljenje sten. V to opravilo lahko vključimo celotno družino, vam povem iz izkušenj, da otroci uživajo v tem delu. Res, da bolj so otroci majhni bolj je vse popacano. Ampak se da vsak prostor lepo zaščititi pred takimi nerodami. Saj, če se tudi beljenja mi prvič lotimo je lahko vse popacano in prav tako tudi mi smo lahko malo pobeljeni.