Jastuci Meblo za prijeten spanec

JastuciJastuci Meblo so na voljo v mnogih različnih verzijah iz raznovrstnih materialov, vendar vam prav vsi zagotavljajo udoben in prijeten spanec. Jastuci so narejeni iz različnih naravnih materialov, zaradi katerih bo vaše spanje kakovostno in brez bolečin v hrbtu.

Izbirate lahko med modelom, ki ima zunanjo prevleko iz bombaža, napolnjen pa je z ovčjo volno. Takšni jastuci so primerni za prilagajanje polnila. Jastuci Meblo s trdim polnjenjem so primerni za ljudi, ki jih pestijo bolečine v vratu ter hrbtu. Takšni jastuci se popolnoma prilagodijo pravilni drži ter obliki hrbtenice, tako da se med spanjem spočijete in zbudite brez bolečin. Obstajajo tudi anatomski jastuci, ki so polnjeni s silikoniziranim poliestrom in tako primerni za alergike ter astmatike. Jastuci pa obstajajo tudi v malo večjih dimenzijah z izredno trdim polnilom, kateri so še posebej primerni za bolnike, da lažje sedijo ali pa berejo v postelji. Če imate radi lepe stvari, so na voljo tudi jastuci iz kvalitetnih mikrovlaken. Takšni jastuci so na dotik mehki in voljni, njihova prevleka pa je pralna. Jastuci so vedno iste oblike in ne izgubijo mehkobe. Jastuci so na voljo v več različnih barvah, s katerimi lahko pospestrite svoj dnevni prostor ali polepšate spalnico. Jastuci so zaželeni tudi na potovanjih ali daljših vožnjah, da se lahko vrat sprosti. Za takšne primere si lahko izberete poseben anatomski vzglavnik, ki je primeren ravno za popotnike. Njegova posebna oblika bo hrbtenici nudila oporo in boste lahko sproščeni ter brez bolečin.

Jastuci so torej na voljo v zelo različnih oblikah, barvah in trdoti. Razlikujejo se tudi po namembnosti, tako da pred nakupom malo preizkusite, kateri jastuci bi vam ustrezali za spanje ali pa za dekoracijo doma. Odpočijte si in privoščite si kvaliteten spanec brez bolečin.