Kamnoseštvo Petrotek

Potrebujete po naročilu izdelan spomenik ali pa na primer nagrobnik za preminule? Potem je podjetje kamnoseštvo Petrotek prava rešitev za vas! Mnogokrat se zgodi, da pridemo v situacijo, ko potrebujemo nekakšne izdelke iz kamna, marmorja, granita ali pa kakšnega podobnega materiala. Takrat potrebujemo podjetje oziroma posameznika, ki se ukvarja s kamnoseštvom in nam bo le ta izdelek potem tudi izdelal. 

kamnoseštvo

Kamnoseštvo je obrt, s katero se ukvarja dan danes mnogo obrtnikov ali podjetij, vendar pa ni vsem za zaupati, saj vsa podjetja oziroma vsi obrtniki svoje storitve ne izdelajo tako, kot treba, po najvišjih možnih standardih. 

Zagotavljamo vam, da boste pri kamnoseštvu Petrotek z njihovimi storitvami oziroma s svojim izdelkom zelo oziroma izjemno zadovoljni, saj so vsi njihovi izdelki izdelani po najvišjih standardih izdelave. 

Nekateri izmed izdelkov oziroma nekatere izmed storitev, katere vam podjetje kamnoseštvo Petrotek ponuja so na primer: nagrobni spomeniki, spomeniki, police, portali, stopnišča, tlaki, obnavljanje spomenikov in ostale kamnoseške storitve, katere bi vi ali kdo od vaših bližnjjih lahko potrebovali.

Podjetje kamnoseštvo Petrotek obstaja že več kot petintrideset let, zato jim laho več kot zaupate saj imajo za seboj že veliko zadovoljnih strank in veliko let uspešnega delovanja na domačem in prav tako tujem oziroma tujih tržiščih. 

Povpraševanje za katero od njihovih storitev ali za kater od njihovih izdelkov lahko pošljete kar preko spletnega obrazca na njihovi spletni strani. 

Prav tako jih lahko pokličete na eno od dveh njihovih mobilnih številk ali pa jim pošljete povpraševanje na njihov elektronski poštni naslov. Če pa ste pripadnik oziroma zagovornik bolj osebnega in pristnega kontakta, pa jih lahko obiščete na Gasilski ulici v Grosupljem.

Prav tako jim lahko sledite na socialnem omrežju Facebook ali pa na spletnih storitvah Google Plus in YouTube.