Kvaliteten furnir

Kvaliteten furnirPodjetje Štajerles trade d.o.o., je podjetje, ki ima širok prodajni program. Odlikuje jih že 20 letna tradicija in temu se spodobi tudi velik nabor izdelkov. Ponuditi vam imajo vse za opremo vašega doma ali poslovnih objektov in prostorov. Izdelki, ki vam jih ponujajo so okna, ki so lahko lesena, PVC in strešna, notranja in vhodna vrata, različne parkete, kot so lam, gotovi, lamelni, klasični in intarzijski, notranje in zunanje okenske police, PVC talne in naravne talne obloge iz plute in linoleja, senčila, kot so žaluzije, lamelne zavese, rolete, komarniki in polkna, dodatne materiale in furnir. Zagotavljajo vam garancijo in nudijo tudi svetovanje, meritve in vgradnjo.

Ena izmed možnosti, katero vam ponuja podjetje Štajerles trade d.o.o. je tudi nakup furnirja. Nudijo vam bruto furnir in spojen furnir. Bruto furnir je furnir večje debeline, ki je primeren za posebne objekte. Bruto furnir so unikati, ker gre za različna debla in so zato edinstveni. Spojen furnir je furnir sestavljen iz več različnih vrst  odpadnega lesa. Skupaj se lepijo z lepilom in možni so različni vzorci.

Vrste lesa za furnirje, ki so vam na izbiro so javorjev grčav in žilast, ostrolistni javorjev, srebrni javorjev, les svetle akacije, jablane, hruške, hruške bočnice, les bukve, evropskega hrasta, rebrastega hrasta, jelše, ameriške češnje, les mahagonija, evropskega oreha, ameriškega oreha, satinastega oreha, les žilastega topola, poprove bukve, rožnega hrasta, les brestve, brestve z jedrom in les tikovine. Ves furnir, ki ga imajo v ponudbi je zelo kvaliteten in vam zagotavljajo garancijo zanj, po vaši želji pa lahko opravijo tudi meritve vaših prostorov in polaganje furnirja.

Cilj podjetja Štajerles trade d.o.o. je, da bi postali najuspešnejše in najbolj cenovno ugodno podjetje. To podjetje bi ponujalo vse do estriha od strešnega okna in vse to bi bilo na enem mest in tako bi z najnovejšo tehnologijo zasedali vodilno mesto na trgu z ugodno, zanimivo in hitro tržno sotoritvijo.

Če vas zanima nakup ali če želite več informacij o bruto furnirju, spojenem furnirju ali ostalih izdelkih, ki jih imajo v ponudbi obiščite njihovo spletno stran stajerles-trade.si.