Moški parfumi v ponudbi

Izbira parfuma je največkrat v ženski domeni, pa naj izbira ženski ali pa moški parfum, znano je, da se ženske v izbiro bolj poglobijo. Parfume lahko kupite tudi točene, prav tako vam je na voljo točeni moški parfumi. Izbira parfuma, s katerim se želite izraziti je pomembna prav tako kot vaš celostni nastop, saj je dopolnitev k njej. Ste že slišali, da se tudi moški parfum izbira po starosti.

moski-pafrumi

Vsaka dišava odraža se na posamezniku odraža drugače, in pravi trenutek za izbiro parfuma je v dopoldanskem času, saj vaš nos loči več dišav kot v poznejših urah. Tudi moški parfum tako kot ženski poskušajte oceniti po tem ko prodajalec na tester razprši nekaj kapljic in ste počakali nekaj trenutkov da so alkoholni madeži izhlapeli, takrat boste lahko zavonjali bistvo parfuma. Pri nakupu bodite previdni pri dejstvu, da vaš nos prepozna nekje 3 do 7 dišav najbolj prepoznavnih dišav in pa dejstvo, da ima parfum določen čas v katerem se v polnosti razvije je približno dvajset minut.

Morda kot zanimivost, moški parfumi so tudi v torbici nekaterih uspešnih in odločnih podjetnic. Moški parfumi vedno bolj pridobivajo na veljavi, čeprav so nekateri še vedno strogo prepričani da so parfumi del ženskega področja, pa vendarle, sodoben moški z ustrezno izbiro moškega parfuma okolici sporoča o skrbi ter lastni vrednosti. Moški parfumi ter njihova izbira je z naslednjimi opornimi točkami lahko malo lažja, in sicer, ko izbirate parfum si vzemite dovolj časa, da ga lahko zavonjate, naj vam nebo pomembna samo embalaža. Moški parfum naj bo del vas, naj bo izrazit del vaše celostne podobe, zavedajte se tudi pravilne uporabe parfuma, torej nanos na točke utripa. Prednost točenih parfumov je, da si lahko izberete manjšo količino parfuma ali več njih ter jih dejansko preizkusite, opazujete vaše občutke ter reakcijo okolice, predvsem pa uživajte v vonju.