Organizacija dogodkov na najvišji ravni

Če si želite popolno in preprosto načrtovanje dogodkov, obiščite www.agaric.si/sl/storitve/organizacija-dogodkov/.

Na njihovem portfoliu boste kulturne prireditve, izobraževalne dogodke in razne prireditve korporativnega značaja. Njihovi naročniki so tudi velika nakupovalna središča, saj jim dolgoletno poznavanje zakonitosti prodaje in raznih trgovskih organizacijskih procesov omogoča nadgrajevanje in povezovanje z različnimi marketinškimi dejavnostmi.

Organizacija dogodkov

Kako poteka organizacija dogodkov?

  • Z naročniki se najprej pogovorijo o njihovih potrebah, željah, pričakovanjih in zahtevah ljudi, ki jim je dogodek namenjen. Pri načrtovanju so zelo pomembni cilji za pripravo dogodka, zato morajo biti natančno določeni, specifični, dosegljivi in realni.
  • Organizacija dogodkov se izvede na podlagi zastavljenih temeljev. Pomembno je, da določite sporočilo dogodka, ki mora doseči ciljno javnost. V tem procesu načrtujejo aktivnosti, npr. oglaševanje, dekoracija pogostitev, zabavni in kulturni program, prilagajajo se namenu dogodka in željam naročnika.
  • Srečanja in konference organizirajo hitro in učinkovito. Organizacijo lahko izvedejo skoraj kjerkoli, kadarkoli in za različne velikosti skupin.

Če si želite, da je vaš dogodek poseben in izviren prepustite organiziranje odlični ekipi, ki vas bo zagotovo navdušila. Poskrbeli bodo tudi za pripravo vabil, priznanj in poslovnih daril. Ker so znani tudi po svojem inovativnem načrtovanju, vam množici vseh ponudb pomagajo, da na kreativen način javnosti predstavite svoj nov produkt. Pripravijo vam nepozaben dogodek kjerkoli v Sloveniji.

Pri opravljanju njihovega dela so profesionalni, iznajdljivi in inovativni. Tako je tudi organizacija kulturnih dogodkov vredna zaupanja, inovativna in kakovostno izpeljana. Organizacija dogodkov za izobraževanje je pomembna za vsako podjetje, saj si tako ljudje na prvega vtisa in informacij ustvarijo mnenje o vas.

Ker se zavedajo, da organizacija dogodkov ni enostavna, predvsem pa če gre za organiziranje tiskovne konference, si za vas vzamejo dovolj časa, da zadevo izpeljejo brezhibno. Pomagajo vam pri pripravi izbire prostora, priprave vabil in pa tudi medijske pokritosti dogodka.

Na začetku organizacije je najprej potrebna vaša ideja. Organizacija dogodkov je lahko za poslovne namene (konference, izobraževanja, prireditve) ali korporativne (otvoritve, obletnice, dogodki za zaposlene, partnerje).

Organizacija dogodkov je zelo zahtevna dejavnost, ki vključuje usklajevanje in pridobivanje zunanjih izvajalcev. Tega se sami močno zavedajo, zato se trudijo, da vam pri organizaciji olajšajo velik del in vaše druženje naredijo kakovostno in prijetno.