Potrebujete kvalitetne poceni gume?

Prišla je pomlad in sedaj je ravno pravi čas da zamenjate zimske gume z letnimi, če jih seveda še niste. Če imate nekoliko obrabljene letne gume in nočete kupiti novih vam priporočam, da obiščete spletno stran www.poceni-pnevmatike.si, kjer si boste lahko kupili poceni gume, ki so izvrstne kvalitete. Danes imate v večini trgovin ponarejene gume, ki se zelo hitro obrabijo no take gume tu ne boste našli, saj so vse poceni gume od svetovno znanih znamk, kot so Dunlop, Michelin, Goodyear…

Poceni gumeVelikokrat se ljudje sprašujemo zakaj moramo 15. novembra zamenjati letne v zimske gume in približno 15. marca ravno obratno. Če še ne veste imajo zimske poceni gume močnejši profil zaradi tega, da vam po mokri podlagi ne drsi. Letne gume imajo pa predvsem manjši profil to pa zato, da zmanjšajo porabo goriva. Nekaterim ljudem se zimske poceni gume ne da menjati in se peljejo čez celo leto in jih s tem še bolj obrabijo. To pa ni dobro, saj lahko potem pozimi pride do prometne nesreče pri kateri niso krive poceni gume temveč leni vozniki, ki celo leto niso hoteli zamenjati zimskih gum. Mladi vozniki so eni izmed lenuhov, ki se jim ne ljubi menjati zimskih gum ravno zato je tudi veliko nesreč, kjer so žrtve ravno mladi vozniki, ki so stari okoli 20 do 25 let. Ravno zaradi takih ljudi je tudi cpp tako drag in težek, saj država hoče, da se mladi vozniki zelo dobro naučijo in si zapomnijo kako pravilno ravnati v cestnem prometu. Poceni gume se lahko zelo hitro obrabijo, če ste agresivni voznik, saj se gume hitreje obrabijo, če se prehitro ustavljamo ali pa prehitro speljujemo. Danes je vedno več takih primerov, kjer mladi vozniki sedejo pijani za volan in vozijo, ko pa naredijo nesrečo pa krivijo poceni gume, koga drugega ali pa enostavno tako, kot vsak razvajen otrok joka pri starši, da ni bil on kriv.

Če se vam tudi poceni gume zdijo predrage si lahko tudi na zgoraj omenjeni strani sposodite rabljene gume, ki vam jih nudijo po še bolj ugodni ceni. Priporočam vam, da imate koga ki se spozna na gume zraven, ko greste kupit rabljene gume, saj lahko izberete takšno gume, ki ne pristajajo vašemu avtu.