Čarovnik lahko popestri vaš rojstni dan

Pripeljite čarovnika na rojstni danSte si kdaj želeli, da bi otroku pričarali čaroben dan? Čarovnik Roman Frelih lahko vesele volje poskrbi za to. Roman Frelih se s čarodejstvom ukvarja že več kot 30 let. V tej dobi pa je navdušil že otroke različnih starosti na več kot 5000 različnih predstavah ali animacijah doma in v tujini.

Čarovnik rojstni dan za vašega otroka bi bilo odlično darilo ali pa predstava kot promocija vašega podjetja se sliši odlično. Za vse to lahko poskrbi čarovnik Roman Frelih.

Mladi kakor tudi odrasli smo vedno znova in znova fascinirani nad triki čarovnikov. Nekateri triki so ponavadi tako neverjetni, da nam ne dajo miru ponoči. Čarovnik Roman Frelih ima več različnih vrst predstav kjer lahko znova in znova navduši občinstvo katerekoli starosti. Prej omenjeni čarovnik prireja predstave imenovane Zajček Primož v mestu, Kje je čarobna palica? ter Eko frajer, ki so primerne za otroke od 2 let pa do 10 let. Potem, pa so tu še predstave za malo starejše, kjer čarovnik Roman Frelih pokaže vse svoje najboljše trike. Saj predstava, ki je namenjena za otroke od 11 let naprej, že razmišljajo kako je potegnil zajca iz klobuka ali kaj podobnega.

Poleg predstav v šoli, na novoletnih zabavah in predstavah na rojstnih dneh. Čarovnik Roman Frelih prireja še čarovniške delavnice. Čarovniških delavnic se lahko udeležijo otroci starejši od 10 let. Na teh čarovniških delavnicah otroci osvojijo 5 enostavnih, a kljub temu navdušujočih čarovniških točk.

Ker je čarovnik Roman Frelih poleg čarovnika tudi animator, je član skupine Rdeči noski oz. Klovni zdravniki. Člani te skupine že več kot deset let obiskujejo otroke kakor tudi odrasle po zdravstvenih domovih, bolnišnicah, rehabilitacijskih centri ter domovih za ostarele. To dejavnost si Roman pripisuje kot dragocen privilegij, ki njega kakor tudi občinstvo osrečuje in bogati.