Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin Vragec

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin VragecDandanes imajo vsa uspešna podjetja in uspešni blogi svoje spletne strani. Vas zanima kako poteka izdelava spletnih strani in spletnih trgovin Vragec.

Izdelava spletnih strani poteka prvo s pregledom in analizo trga. Tukaj pridejo v veliko pomoč napredna programska orodja, katera ponujajo vpogled v trg v katerega bo vaša spletna stran umeščena. Na podlagi informacij pridobljenih iz teh orodij, se zasnuje groba podoba spletne strani.

Izdelava spletnih strani se nadaljuje z načrtovanjem sistema. Če želite, da pri izdelavi nebo težav in da bo izdelana spletna stran pravočasno, potrebujemo dober načrt. V prvi fazi se določuje glavne lastnosti spletne strani. Zasnova spletne strani mora biti uporabniku prijazna ter seveda učinkovita. V načrtovanju se tudi poskrbi za optimizacijo spletne strani.

Naslednji korak v tem procesu je postavitev in oblikovanje spletne strani. Izdelava spletni strani, ni samo neka HTML koda, vendar tudi delo z grafičnimi orodji in programi, da je spletna stran videti vse bolj uporabniku prijazna. V tem koraku se tudi spletno stran testira na testnih stražnikih, da se preveri njeno delovanje in njene posamezne funkcije. Zadnji korak traja tudi po izdelavi. Izdelava spletnih strani pri spletni agenciji Vragec.si se sodelovanje s stranko ne konča. Ažurnost in dolgoročno sodelovanje je ključnega pomena za uspeh.

 Izdelava spletnih strani pri tej spletni agenciji, pa vsem  naročnikom zagotovi brezplačno pomoč in svetovanje.

 Pri spletni agenciji Vragec.si, pa izdelava spletnih strani ne udari vašega žepa s veliko silo. Osnovna spletna stran je lahko vaša že za 399€. Ta vključuje do 5 podstrani, samostojno urejanje vsebine, napredno statistiko, on-site optimizacijo,vpis strani v spletne imenike, kontaktni obrazec, novice, Google zemljevid, podporo po telefonu ter 5 GB prostora na njihovem strežniku. Potem naslednji paket, ki zajema še nekaj več dodatnih lastnosti ter ima 10 GB prostora na strežniku, to vas bo prišlo 499€. Najdražji paket pa 799€.

Izdelava spletnih strani je zapleten postopek, ki potrebuje veliko znanja ter vaje.