Makita je prava izbira

Vsi mojstri vam bodo rekli, da je za hitro in kvalitetno opravljeno delo potrebno dobro orodje. Makita ponuja kvalitetni orodje po odličnih cenah. Makita je orodje kateremu boste rekli, da je prava izbira. Je orodje z dolgo tradicijo in kvaliteto. Je eno izmed najboljših proizvajalcev orodij na svetu.

makitaMakita proizvaja široko paleto orodij od vrtalnikov, motornih žag, brusilnikov, vrtalnih kladiv, vrtalnikov za zemljo, vrtnih kosilnic, rezalnikov, obliče, daljnomere, akumulatorske škarje, namizne žage, rušilna kladiva, sesalniki in verižne žage na elektriko. Vsa orodja so narejena iz kvalitetnih orodij in so narejena natančno, da zadovoljijo še tako zahtevne uporabnike. Vsa orodja morajo prestati ustrezne teste kakovosti in imajo garancijo. Vsa orodja so na voljo po odličnih cenah. Trenutno so skoraj vsa orodja v ponudbi na voljo po znižanih cenah vsaj 5% ceneje. Orodja so ergonomično oblikovana, da uporabniku čim bolj olajša delo in je zdravju bolj prijazno.

Ob nakupu akumulatorskega vijačnika makita zraven prejmete priročno svetilko. V ponudbi imajo na voljo tudi komplet orodij, ki so na voljo po izjemno znižanih cenah. Ob nakupu nad 100€ je dostava brezplačna. Vse artikle makita lahko naročite kar preko spletne strani in dostavili vam jih bodo na dom. Na makito prisega veliko mojstrov v različnih panogah gospodarstva, v lesni industriji, gradbeništvu, keramiki, krovstvu,… Makita je eno redkih orodij, ki za svojo ceno ponuja odlično kvaliteto in vzdržljivost.

Na voljo so orodja za profesionalne in domače mojstre, ki orodje ne potrebujejo vsak dan. Profesionalno orodje je izdelano na principu, da čim dlje časa zdrži vse napore in udarce. Makita je skrbno načrtovano in izdelano orodje in mora prestati niz preizkusov, da bodo zagotovila vso potrebno zanesljivost in kakovost. Makita je orodje, ki je kos vsakemu delu in uporabniku.