Otroška oblačila po ugodni ceni

Samo po velikosti in seveda barvitosti se otroška oblačila razlikujejo od oblačil za odrasle

Otroška oblačila so velikokrat zelo barvita, poslikana z motivi pravljičnih junakov, obdana z volančki in našitki. Ja, otroška oblačila morajo prepričati naše najmlajše, da so najlepša in da je čas, da jih oblečejo. Mnogi bi rekli, da so otroška oblačila nadvse prikupna, da so polna neke pozitivne energije in da izžarevajo tisto igrivost, ki jo imajo otroci. Otroška oblačila namenjena fantkom se razlikujejo od otroških oblačil, katera so namenjena punčkam. Punčke imajo veliko raje oblekice, krilca, roza barvo, nežne poslikate s cvetlicami, princeskami, morskimi deklicami in podobno. Fantje pa imajo veliko raje živali, avtomobile, mogočne pravljične junake, ki so nepremagljivi.

otroška oblačila

 

Že kmalu po rojstvo starši učijo svoje otroke, da morajo biti deklice prikupne, nasmejane, očarljive, medtem ko morajo biti fantje močni, hitri, nepremagljivi, ščititi morajo ljudi, ki jih imajo radi. Ob tem se seveda poraja vprašanje, a je res to tisto, kar želimo povedati svojemu otroku? A smo mi tisti, ki mu že od rojstva dalje govorimo, kakšen mora biti, katere zahteve mora izpolnjevati. Otrok je živo bitje in prav je, da nam otrok sam pokaže, v kaj se bo razvil, kakšna bo njegova osebnost in kaj neki mu je všeč. Nikakor ni nujno, da bo dekletom všeč samo roza barva, da bodo vselej nosila krilca in čopke. Tudi fantje lahko kažejo svoja čustva in kdaj pa kdaj jočejo. Je mar to sramotno dejanje? Nikakor. Otroci tudi preko oblačil izkazujejo svoja čustva in počutje, zato je prav, da otroku pokažemo otroška oblačila in mu dovolimo, da si sam izbere, kaj bo tisti dan oblekel, katero oblačilo si želi in katera barva oblačila mu je najbolj všeč.

Otroška oblačila vsebujejo različne motive in se med seboj razlikujejo glede na velikost. Zraven številke oblačil se nahajajo tudi leta, za katera bi naj bila oblačila.