Potrebujete nova očala

Slučajno ne vidite dobro ali pa slučajno še niste nikoli šli na pregled vida pa čeprav ste dobili napotnico za okulista? Vam gre na živce, da ne vidite na blizu/ daleč? Če je tako, potem je čas, da se odpravite na pregled vida v optiko ‘Moj optik’, kjer vam lahko opravijo pregled vida za očala in kontaktne leče po ugodni ceni. Na pregled se lahko naročite preko spleta, telefona ali pa se osebno oglasite v optiki. Ko ste se naročil vas po telefonu obvestijo kdaj in ob kateri uri morate priti. Če slučajno pozabite kdaj imate pregled se ne sekirajte, saj vas obvestijo en dan pred pregledom za očala.

Večina ljudi hoče imet očala samo zato, da bodo imeli boljši vid ampak nekateri pa vzamejo to kot modno priložnost in jih nosijo kot modni dodatek s tem, da si kupijo nove okvirje, ki so lahko različnih barv in drugih oblik, če seveda daste očala izdelat po naročilu oz. receptu.Očala

Če ste športnik potem menda nočete nosit očala, saj je logično, da bi imeli več opravka z umikanje pogleda pred bleščečim soncem. Danes vam optika ponuja različne vrste očal in za športnike imajo posebno ponudbo očal, ki imajo ukrivljena stekla in so lahko narejena progresivno ali eno žariščno. V optiki vam natančno izmerijo vaš vid in naredijo očala tako, da se vam bodo prilagajala in po vaši želji naredijo foto senzibilna stekla, kjer stekla potemnijo, če so dolgo izpostavljena soncu, če pa ste večinoma na morju ali ribarite potem vam optika priporoča, da izberete očala s polarizacijskim steklom, ki vam pomagajo, da vas odsev sonca ne bo več slepil.

Optika vam tudi ponuja 100 % garancijo na vse izdelke, ker je njihov moto, da izdelajo očala, ki so izdelana po določenih predpisih in dioptrijah, ki nosilcu omogočajo, da vidi svet tako zaostreno kot se le da. Optika ‘Moj optik’ je zelo osredotočena na izdelavo športnih ukrivljenih očal, ki imajo progresivna stekla in imajo različne ponudbe za vas.