Visokotlačni čistilec Karcher

Bi radi kar najbolje ter hitro opravi vaš avto, motor, traktor ali kakšno drugo stvar? Za vas predstavlja super nakup torej visokotlačni čistilec podjetja Karcher. Visokotlačni čistilec je kakovosten in cenovno zelo ugoden. Ob nakupu dobite poleg naprave same še en kup različnih nastavkov s katerimi lahko očistite prav vsako površino.

Visokotlačni čistilec ima od 8 do 10 metrov dolgo gibljivo cev, ki omogoča dolg doseg do mesta kjer boste prali svoj avto. Ima preprost sistem za doziranje čistila in vodno hlajen motor. Mogoče pomemben podatek je tudi ta, da ima na sesalni cevi nameščen filter. Za visokotlačni čistilec lahko ostale pripomočke kupite tudi naknadno po izjemno ugodnih cenah.

visokotlačni čistilec

Visokotlačni čistilec omogoča izjemno hitro in enostavno odstranjevanje umazanije z različnih površin. To omogoča nastavljiv curek in preklop med toplo in hladno vodo. Vaš avto bo izgledal kot nov, ko bo visokotlačni čistilec z svojim curkom odstranil vso umazanijo in prah z njega.  Torej, če želite kakovostno napravo za pranje vašega avta pohitite ter si zagotovite kakovostno in poceni napravi, ki bo odpravila prav vse težave z umazanijo ter jo odstranila hitro enostavno in zanesljivo brez dolgotrajnega nepotrebnega drgnjenja vašega jeklenega konjička. Naprave so zelo zanesljive in pravi užitek je delati z njimi. Ko boste enkrat začeli prati boste oprali vse avtomobile, ki jih imate.

Podjetje Karcher se nahaja na naslov Celovška cesta 150 v Ljubljani. Tu lahko visokotlačni čistilec kupite ali pa se zgolj le pozanimate za informacije, ki jih za izbiro vašega novega izdelka visokotlačni čistilec potrebujete. Če pa želite pa jim lahko pišete tudi na email naslov: servis@podjetje-trg.si, če želite izvedeti več informacij o napravah samih ali pa imate z kupljeno naprav morda težave zaradi neznanje uporabe. Z veseljem vam bodo pomagali ter vas napotili na prave ternice uporabe naprav Karcher.