ZOO Ljubljana

ZOO LjubljanaŽivalski vrt Ljubljana nudi otrokom najboljšo zabavo. Lahko si ogledate živalske mladičke, sodelujete pri zabavnih in zanimivih animacijah in se prehodite po živalskem vrtu. ZOO Ljubljana ponuja otrokom nepozabno doživetje in pobližje spoznavanje živali, katere ne morajo videti vsak dan. ZOO Ljubljana ima vsako leto kakšno akcijo, letos pa so se odločili za temo, kjer lahko otroci postanejo oskrbnik za en dan. Otroci se lahko pobližje spoznajo z več živalmi, se jih dotikajo in hranijo. S tem ZOO Ljubljana daje možnost otrokom, da se naučijo skrbnosti in nežnost. Na izbiro je tudi program srečaj svojo najljubšo žival, kjer si vaši otroci lahko izberejo žival, ki je posebna in je nimajo možnosti srečati v bližini svojega doma ali v naravi.

ZOO Ljubljana ni doživetje samo za vaše otroke temveč tudi za vso družino. imate možnost, da si ogledate nevarne zveri, plazilce, eksotične živali, domače živali, spoznate lahko veliko zanimivih stvari in dejstev o posamezni živali ali pa lahko nekatere živali tudi hranite. ZOO Ljubljana goji okoli petsto živali, od tega kar sto devetnajst različnih vrst živali. Tu najdete polže, žuželke, ptice, sesalce, pajke in domače živali. Da skrbijo za raznovrstnost živali, potekajo tudi izmenjave živali z ostalimi živalskimi vrtovi.

Poleg vsega tega pa ima možnost doživetja tudi slavljenec ali slavljenka, saj mu je ponujeno praznovanje rojstnega dne s prijatelji v živalskem vrtu v družbi z različnimi vrstami živali. Poleg tega se lahko s svojimi prijatelji igra in zabava na igralih ter opazuje različne živali.

Če si želite prebrati več o ZOO Ljubljana ali, če želite več informacij lahko obiščete spletno stran slovenijanadlani.si, kjer najdete tudi druge destinacije za kvalitetno in poučno preživljanje vašega časa s partnerjem ali družino.